My Friends

Sabtu, 23 November 2019

GraciasI made a  thank you/autumn card themed featuring Fairy in Acorn

I'd like to enter my card into these following challenges:
Anything Fall Goes - Crafty Gals Corner
Fall Everything - Through The Purple Haze
Anything Goes - QKR Stampede
Anything Goes - The Corrosive Challenge
Anything Goes - Always Fun

Thanks for stopping by

Hugs

Dewi

5 komentar:

 1. Perfect for our Challenge! So glad that you have shared your great artwork with us here at Always Fun Challenges. Good luck hun and do come back again!
  Jackie DT @AFC

  BalasHapus
 2. Back again and it's still great!So glad that you have shared your great artwork with us here at Through the Purple Haze. Good luck hun and do come back again!
  Jackie DT @ ttph

  BalasHapus
 3. Hello Dewi, it is a beautiful card, the autumn colors are very good combination with the beautiful digi!
  Thank you for participating with us in the November challenge , Good luck ¡
  Haideé
  Haideelum
  Coordinator Corrosive Challenge Blog
  haideelum.blogspot.mx

  BalasHapus
 4. Such a sweet little Thank You card!
  I love all the little detail!
  Thanks for joining us in the challenge at QKR Stampede this week!
  Good Luck
  Hugs
  Dawn xx

  BalasHapus
 5. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BalasHapus

Thanks for stopping by.. Kindly leave me a comment cause it really makes my day
Hugs
Dewi