My Friends

Sabtu, 09 November 2019

Thanks


New challenge at Magnolia Forever: Anything Goes/White on White

We are sponsored by

with

I'd like to enter my card into these following challenges:
Anything Goes - Crafts Galore Encore
Hand Stamped - Country View
Anything Goes - A Bit More Time To Craft
Anything Goes/Remembrance/Thanksgiving - Ching Chou Kuik
Thanksgiving - Die Cut Divas

Thanks for stopping by

Hugs

Dewi

8 komentar:

 1. Lovely card! Thanks for joining us at Die Cut Divas!

  BalasHapus
 2. Such a sweet card, thanks so much for joining our hand stamped Nov challenge over at Country View xx

  BalasHapus
 3. Lovely Magnolia card. Beautiful embossed panel for your darling image! Thank you for sharing your project with us at the Crafts Galore Encore “Anything Goes” November Challenge. Good Luck and hope to see you again soon!
  Carole x DT Craftilicious Creations

  BalasHapus
 4. Gorgeous card, so sweet and thank you for joining us for Ching Chou Kuiks Challenge..Hugs Lozzy xx

  BalasHapus
 5. Lovely ! Thanks for playing along in our November Challenge at Country View Challenges!
  Corrie x

  BalasHapus
 6. Oh my, Dewi, i think i need that embossing folder. Where can i get that? I LOVE your card!! Thank you for sharing with us at Ching Chou Kuik blog challenge!
  Ching Chou Kuik DT - Bonnie

  BalasHapus
 7. How very cute, just darling. So glad you joined us at Die Cut Divas for the November "Thanksgiving or Thanks" challenge at https://die-cut-divas.blogspot.com/.

  BalasHapus
 8. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  BalasHapus

Thanks for stopping by.. Kindly leave me a comment cause it really makes my day
Hugs
Dewi